Біблійна школа духовного вдосконалення Єпископа Олега Ведмеденка
  на головну    укр   рус      Вчення Господнє полягає в єдиному слові: ВОЗЛЮБИ! Возлюби, а для цього СМИРИСЬ, а отже прийми ближнього свого та обставини свого життя такими, які вони є: без гніву і роздратування, без страху і тривоги, без гордощів та образи.
ОЧІКУЙТЕ, РОЗДІЛ
ОНОВЛЮЄТЬСЯ...

Запис №1933: Всяка влада – від Бога


Всяка влада – від Бога (Рим.13:1-8; Тит.3:1,2; Еф.6:12). Бунтує Варавва, Христос – смиряється...
«Гріх осуду або який інший гріх супроти влади, Богом поставленої, є гріх сугубий. Віддаляйся заради Бога всіх тих, котрі повстають на владу, хоч би ти й на власні очі бачив начальника, що грішить, то не осуди, а покрий мовчанням, і Господь покриє безліч твоїх гріхів» (Преподобний Йосип Оптинський).
«Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога. Тому той, хто противиться владі, противиться Божій постанові; а ті, хто противиться, самі візьмуть осуд на себе.
Бо володарі - пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від неї, бо володар Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зле, то бійся, бо недармо він носить меча, він бо Божий слуга, месник у гніві злочинцеві! Тому треба коритися не тільки ради страху кари, але й ради сумління.
Через це ви й податки даєте, бо вони служителі Божі, саме тим завжди зайняті. Тож віддайте належне усім: кому податок податок, кому мито мито, кому страх страх, кому честь честь. Не будьте винні нікому нічого, крім того, щоб любити один одного. Бо хто іншого любить, той виконав Закона» (Рим.13:1-8).
«Нагадуй їм, щоб слухали влади верховної та корилися їй, і до всякого доброго діла готові були» (Тит.3:1).
«Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби…» (Еф.6:12)


Наші групи в соціальних мережах:

Facebook: Олег Ведмеденко

Вконтакте: Олег Ведмеденко

Наші блоги в соціальних мережах. Додавайтесь: